fo027518: NCOS project - 2437, Organisatie van de comités del VASO DE LECHE in het district COMAS, Peru, een realisatie van APDES - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2437; Kleurenfoto, van de schoolparade gepromoot door het ministerie van onderwijs ter gelegenheid van de nationale feestdagen, deelname van de educatieve promotoren van de ovdl. De promotors van leerkrachten vragen geld om hun productieworkshops beter uit te rusten. NCOS project - 2437, Organisatie van de comités del VASO DE LECHE in het district COMAS. 1990-1994. Een realisatie van APDES; Asociacion de Romacion y Desarrollo Social Land/Regio: Peru; Code: PERU; Projectnaam: Organisatie van de comités del VASO DE LECHE in het district COMAS; Series: Projectnummer: 2437; Land/Regio: Peru; Code: PERU; Projectnaam: Organisatie van de comités del VASO DE LECHE in het district COMAS; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"