af005624: Derde Dag van de Gelijkberechtiging: "Islamitische begraafplaaten in Gent en Oost-Vlaanderen" - Vereniging voor Ontwikkeling en Emancipatie van Moslims (VOEM); Centrum voor Islam in Europa (CIE); Gentse Moskeeverenigingen; Provincie Oost-Vlaanderen; Souissi, Youssef
"Affiche uitgegeven in 2004 door de Vereniging voor Ontwikkeling en Emancipatie van Moslims (VOEM), het Centrum voor Islam in Europa (CIE), de Gentse Moskeeverenigingen en de Provincie Oost-Vlaanderen voor de derde Dag van de Gelijkberechtiging. Tekst: VOEM vzw - CIE - Gentse Moskeeverenigingen - Provincie Oost-Vlaanderen. Derde Dag van de Gelijkberechtiging: Islamitische begraafplaaten in Gent en Oost-Vlaanderen. Zaterdag 3 april 2004. Programma: 13u30 - 14u00: ontvangst; 14u00 - 14u15: inleiding prof. Herman De Ley, directeur Centrum voor Islam in Europa; 14u15 - 14u25: Jean-Pierre Van Der Meiren, gedeputeerde provincie Oost-Vlaanderen; 14u25 - 15u15: toespraak prof. Gerdien Jonker, Universiteit Marburg (Berlijn / Duitsland); 15u15 - 15u45: pauze; 15u45 - 16u55: debat Islamitische begraafplaatsen: tussen wet en praktijk; 16u55 - 17u00: slotwoord. Auditorium 'De Schelde', Provinciaal Administratief Centrum Het Zuid, Woodrow Wilsonplein 2 - 9000 Gent. VU: Youssef Souissi, VOEM vzw: p/a Kazemattenstraat 80, 9000 Gent - voem.vzw@village.uunet.be - tel.: 03/272 35 07. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"