fo030562: Pjeroo Roobjee; Beeldende kunst - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van kunstenaar Pjeroo Roobjee (pseudoniem van Dirk De Vilder) met zijn partner in hun woonkamer. Jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"