st001666: Le Combat pour la paix
"Sticker met tekst: Votre meilleur abri anti-atomique. Le Combat pour la paix. Afbeelding: Een atoombomexplosie in de vorm van een doodshoofd. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"