fo008480: Buitengewoon CMB-congres - De Well, J.
"Zwart-witfoto van het buitengewoon CMB-congres te Brussel op 9-10 februari 1952 met v.l.n.r. o.a. Pol Biesbroeck, Lambert Bries, Arthur Gailly, Cooremans en Gust Wallaert. Opschrift op spandoek: Geen sociale vrede zonder democratisering van de economie. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"