af009140: Hun geluk, een kwestie van recht. Ik zeg ja. Ja 11.11.11 - Lintas; NCOS
"Affiche uitgegeven in 1971 door het Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (NCOS). Tekst: Hun geluk, een kwestie van recht. Ik zeg ja. Ja 11.11.11. Pr. 002. N.C.O.S. Kruidtuinstraat, 67-75, 1030 Brussel. Vrij van zegel - Codex nr. 198. Lintas. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"