af015245: Stop Boycot! Rietsuiker uit Nicaragua - Stichting Ideële Import; SOS Wereldhandel; Landelijke Vereniging van Wereldwinkels; Nicaragua Komitee Nederland
"Affiche uitgegeven tussen 1985 en 1990 door Stichting Ideële Import, SOS Wereldhandel, Landelijke Vereniging van Wereldwinkels en Nicaragua Komitee Nederland tegen het Amerikaanse embargo tegen Nicaragua. Afbeelding: tekening van een Nicaraguaanse suikerboer. Tekst: stop boycot! RIETSUIKER UIT NICARAGUA. st. ideële import, s.o.s wereldhandel, land. ver. van wereldwinkels, nicaragua komitee nederland. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"