af017185: Breek de grenzen - Culturele Centrale; Peleman, André
"Affiche uitgegeven in 1993 door de Culturele Centrale (CC) voor verdraagzaamheid. Tekst: culturele centrale. BREEK DE GRENZEN. VOORUIT GENT 13 maart 1993. in samenwerking met kultuurwerk VZW van ACOD-kultuur. inlichtingen: Culturele Centrale Hoogstraat 42 1000 Brussel 02/512.82.61. vrij van zegel art 197/8. verantwoordelijke uitgever André Peleman Hoogstraat 42 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"