af016474: Help, onze fruitbomen dragen niet! - VELT-Krekengebied; Maenhout, Anne-Marie
"Collection: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); Affiche uitgegeven in 1999 door de Vereniging voor Ecologische Leef- en Teeltwijze (VELT) Krekengebied voor een cursus over fruitteelt. Afbeelding: een boom. Tekst: 25 jaar VELT Vereniging voor Ecologische Leef- en Teeltwijze vzw. VELT-Krekengebied Calusdijk 2 9988 Watervliet (09) 379 07 48. Help, onze fruitbomen dragen niet! Etienne Raemdonck, erkend lesgever, probeert ons te helpen om dit te voorkomen. Donderdag 14 oktober 1999 20 uur Vakantiehoeve Wilgenhof Pot- en Zuidhoutstraat 4 9990 Maldegem. Leden: 50 BEF. Niet-leden: 100 BEF. Vrij van zegel, art. 191bis. V.u.: Anne-Marie Maenhout: Calusdijk 2, 9988 Watervliet. Series: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"