fo003595: Groepsfoto van bedienden van de vakbond - transport - Van Camp-Totté
"Zwart-witfoto van de bedienden van de vakbond - transport in Antwerpen. Opschrift achteraan: De groep der délégués. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"