De harde strijd voor zachte waarden : 40 jaar Red de Voorkempen - Helssen, Filip; Staes, Paul; Weyler, Dirk (Brecht: Red de Voorkempen, 2009)
"Filip Helssen ; Paul Staes ; Dirk Weyler Catalogus tentoonstelling zaterdag 24 oktober 2009 - Kasteel van Schoten"