te004013: Mag een papegaai ongestraft schelden? - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1937/10/28))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een man die een kooi met papegaai buiten gooit. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 28 oktober 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"