fo020719: Goede werkmanswoning - Photo Roghes
"Zwart-witfoto van de inhuldiging van de nieuwe sociale woningen van De Goede Werkmanwoning in de New-Orleansstraat te Gent in 1958. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"