592.080: Typoscript van De nacht van 17 april door Ludwig Zilahy - Zang- en toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen
"Collection: Zang- en Toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen; Level of description: File; Series: 592: Archief van Zang- en toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen"