af000570: Neen aan neutronenbom!!! België uit de NATO - Monsaert, Eriek; De Rode Mol; Corijn, Eric
"Affiche van Eriek Monsaert uitgegeven in 1978 door De Rode Mol tegen kernwapens. Tekst: De Rode Mol. Neen aan neutronenbom!!! België uit de NATO. Verantwoordelijke uitgever: E. Corijn Washuisstr. 12-14 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"