af004972: Testen? Gewoon doen! Ook als je geen klachten hebt… - De Weerdt, Tim; Joye, Lodewijk; Sensoa; Lambrechts, Chris
"Affiche van Lodewijk Joye uitgegeven in 2012 door Sensoa voor hun campagne naar homomannen om zich te laten testen op hiv en soa's. Afbeelding: man in zwembroek met ene hand op de heup en andere hand op het hoofd. Tekst: Testen? Gewoon doen! Ook als je geen klachten hebt… Je kan een soa en hiv hebben zonder er iets van te merken. VU: Chris Lambrechts, President Building, vijfde verdieping, F. Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen / Ontwerp: Lodewijk Joye / Foto: Tim De Weerdt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"