154.0537: Dossier betreffende de kinderbijslag - PMB-Oost-Vlaanderen
"Collection: PMB Oost-Vlaanderen; Biografie: Provinciale Metaalbewerkersbond (PMB) Beide Vlaanderen is één van de 11 gewestelijke of provinciale afdelingen van de Centrale der Metaalbewerkers van België (CMB). Van 1946 tot 1964 was Gust Wallaert provinciaal secretaris. In 1964 werd hij tot secretaris-generaal benoemd, waardoor z’n plaats in de PMB door Aimé Canipel werd ingenomen. Level of description: File; Series: 154: Archief van Provinciale Metaalarbeidersbond Oost-Vlaanderen (PMB Oost-Vlaanderen) en haar voorganger Provinciale Metaalarbeidersbond der Beide Vlaanderen (PMB der Beide Vlaanderen)"