Henri Berssenbrugge: straat- en landleven 1900-1930 - Nieuwenhuijzen, Kees (Amsterdam: Van Gennep, 1976)
"Samengesteld en vormgegeven door Kees Nieuwenhuijzen ; met een voorwoord van H.J. Scheffer en C.H. Slechte"