100 jaar Vooruit : feestbijlage van De Morgen-Vooruit en De Antwerpse Morgen (Gent: Vooruit, 1984)
"Bijlage verschenen op 6 oktober 1984 naar aanleiding van de honderdste verjaardag van het dagblad Vooruit"