fo012813: Huldiging van Frans Christiaenssens
"Zwart-witfoto van de stoet ter gelegenheid van de huldiging van volksvertegenwoordiger Frans Christiaenssens. Opschrift op draagbord: BSP afdeling Merksem huldigt uw volksvertegenwoordiger Frans Christiaenssens. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"