dpr000230: Doodsprent van Edmond Rubbens - Bracke, O.
"Doodsprent ter nagedachtenis van Edmond Rubbens. Doctor in de Rechten en in de Politieke en Soc. Wetenschappen; Minister van Koloniën. Afbeelding: zwart-witfoto van Edmond Rubbens. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"