fo014065: Anseelefeesten - Hespel, Roger
"Zwart-witfoto van de vlaggenoptocht (vlaggentrofee) die passeert langs het feestlokaal Vooruit tijdens de fakkeltocht in Gent n.a.v. de inhuldiging van het monument/standbeeld van Edward Anseele en de viering van 50 jaar TACB (Textielarbeiderscentrale van België), juni 1948. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"