fi000063: Pamela's verlof - Kommissariaat-Generaal voor Toerisme; Moinet, Monique; Deliens, Maurice; Antoine, Raymond; Soprofilm (1954)
"Animatiefilm die de werknemers moet aansporen om hun betaald verlof niet allemaal samen in augustus op te nemen, maar ook in juni. Aan de hand van een aantal situaties waarin Pamela met haar ouders op vakantie is, wordt geschetst wat de nadelen zijn van vakantie nemen in een periode waarin iedereen vakantie neemt. Overvolle stranden en treinen, volgeboekte hotels enzoverder. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"