vl000929: BSP Kuurne - Fonson, J.
"Vlag van de B.S.P. van Kuurne. Centraal op het rode veld: twee ineengestrengelde handen, er boven de naam van de organisatie: B.S.P. en onderaan de plaatsnaam: Kuurne. Geelkleurige franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"