med001009: Koningin Elisabethwedstrijd - Cliquet, René; Fonson
"Legpenning als aandenken aan de internationale muziekwedstrijd Koningin Elisabeth. Aan de voorzijde het kop van Koningin Elisabeth naar links. Onderaan gesigneerd: R. Cliquet. Tekst langs de rand: CONCOURS MUSICAL INTERNATIONAL REINE ELISABETH DE BELGIQUE. Op de keerzijde een zittende naakte vrouw die een lier bespeelt. Op de rand: Fonson. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"