Homoseksualiteit tegen Gods idee van menselijke liefde : het gewicht vaén een pauselijke uitspraak - Van Looveren, Frans (De Homokrant : voor vrouwen en mannen)
"Frans Van Looveren Fonds Suzan Daniel (FSD)"