fo023324: Migranten - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een man met een pintje in de hand die een praatje maakt met zijn allochtone buurman. Jaren 1990. Vermoedelijk Charleroi. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"