403.11: Omzendbrieven van een Palestina-comité in Nederland (Palestina-bulletin) en een nota van Tony Cliff over Palestina - SJW-afdeling Gent
"Collection: RAL-afdeling Gent; Series: 403.1: SJW-afdeling Gent (voor 1971); Level of description: File"