af014407: Literaire wandeling op en rond de militaire basis van Kleine Brogel - Forum voor Vredesactie (1999)
"Affiche uitgegeven in 1999 door Forum voor Vredesactie voor een literaire wandeling op en rond de militaire basis van Kleine-Brogel. Afbeelding: zwart-witfoto van actievoerders bij de omheining van de NAVO-luchtmachtbasis. Tekst: Zondag 5 september. Literaire wandeling op en rond de militaire basis van Kleine Brogel. Schrijvers nodigen hun lezers uit om samen op zoek te gaan naar de atoombommen op de militaire basis van Kleine Brogel. “De bedoeling van dit alles is duidelijk: atoomwapens moeten weg. En waarom dan wel? Om de eenvoudige reden dat ze in strijd zijn met de internationale rechtsregels en natuurlijk ook omdat we geen gevaar hoeven in onze achtertuin.” Namens Kamiel Vanhole, Elvis Peeters, Koen Peeters, Didi de Paris, Brigitte Raskin, Pjeroo Roobjee, Erik Vlaminck, Dirk Verbruggen, Jos de Wit, Charles Ducal, Paul Mennes, Benno Barnard, Luuk Gruwez, Geertrui Daem, Guido van Heulendonk, Pol Hoste, Kristien Hemmerechts, … Afspraak: zondag 5 september, 12 uur Sint Jozefzaal, Pieter Breugellaan 1, Kleine Brogel (Peer). Meer info: Forum voor Vredesactie, 02/648.75.83, forum@vredesaktie.ngonet.be. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"