st001145: Kringloop, Recyclage, Recycling
"Sticker met tekst: Recyclage, Recycling, Kringloop, Spaar papier... Start de kringloop. Centraal het embleem van herbruikbaarheid. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"