pk002555: Maison des mutualistes, Heist
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend het gebouw van het Huis der Mutualisten van het Nationaal Verbond der Federaties van socialistische Mutualiteiten van België, in Heist. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"