Flikkerij in theorie en praktijk (Amsterdam: Flikkerij, 1979)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Periodiciteit: vier maal in de loop van twee jaar. OnregelmatigRedactie: Henk WildschutBureau van administratie: Postbus 676, Amsterdam"