mb000074: Interview met Georgette Maes over uitgaan in Gent voor WO II - Goeminne, Koen; Maes, Georgette
"Collection: Project mondelinge geschiedenis over het ontspanningsleven in Gent voor de Tweede Wereldoorlog; Interview met Georgette Maes over uitgaan in Gent voor WO II. Interview afgenomen in het kader van het project Het ontspanningsleven in Gent voor de Tweede Wereldoorlog. Series: Project mondelinge geschiedenis over het ontspanningsleven in Gent voor de Tweede Wereldoorlog"