fo031009: De Krikskes - Mandolineclub De Krikskes
"Zwart-witfoto, van Lode en Emilie Van Hauwaert vooraan op het podium tijdens een optreden van De Krikskes. Emilie heeft een boeket bloemen in de hand, Lode neemt een mandoline in ontvangst. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"