fo023039: Daklozen, Armoede - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een dakloze, rondzwervend met zijn bezit, een paar plastic zakken, door de straten. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"