Christina van Zweden : een koningin in verzet tegen de vrouwenrol - Baart, Pauline; Hoogma, Marianne (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Pauline Baart ; Marianne Hoogma Fonds Suzan Daniel (FSD)"