fo018081: Hendrik de Man
"Zwart-witfoto van Swanson, Elise de Man( Li) en Larsson voor de trekkershut waar Hendrik de Man logeerde tijdens zijn verblijf in de Verenigde Staten van Amerika (VS). Jaren 1920. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"