"Echos des As" zorgt voor Congolese ritmes tijdens feestweekend : jong talent symboliseert verborgen rijkdom Afrikaanse gemeenschap - Bouwen, Denis (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Denis Bouwen Fonds Suzan Daniel (FSD)"