[Verzameling aktiefolders PVDA] (Brussel: PVDA, 2015)
"Bevat volgende folders :Weg met de taxshiftProtestparade 07/10/2015Sociale bescherming voor iedereenSamen sterk voor TTIP-vrije gemeentesPVDA kiest resoluut de kant van de Gentbrugse treingebruikersRed the new green!Michel, zet die oogkleppen af!No to aysterity"