Les annales de l'économie collective ; Les annales de l'économie publique, sociale et coopérative : organe trimestriel du CIRIEC - Milhaud, Edgard; Lambert, Paul; Quaden, Guy (Liège: CIRIEC)
"Voortzetting van de periodiek met dezelfde titel voor Wereldoorlog 2"