Voor de verheffing van het volkskind : het gemeentelijk lager onderwijs in Leuven 1862-1914 - Vos, Griet (Leuven, 1994)
"Griet Vos BMLIKThesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Geschiedenis. Fotocopie."