pk001298: Krieg und Frieden. Halstuch anlälich der III. Weltjugendfestspiele - Achten, Udo; Picasso; WI-Verlag (1982)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een halsdoek, met een ontwerp van Picasso erop, aan de 4 zijden : Festival Mondial de la Jeunesse et des Etudiants pour la paix. Berlin 5-19 août 1951. In het midden : een vredesduif, errond in 4 vlakken : 4 gezichten in profiel in geel, rood, zwart en wit. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"