fo018780: Havenarbeid (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van dokwerkers/havenarbeiders tijdens een korte pauze tussen het te laden of lossen van boomhout. Jaren 1940. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"