Les communistes et la question nationale, 1921-1945 - Gotovitch, José; Van Doorslaer, Rudi (Bruxelles, 1997)
"José Gotovitch et Rudi Van Doorslaer Overdruk uit Cahiers d'Histoire du Temps Présent = Bijdragen tot de Eigentijdse Geschiedenis, no. 3/1997"