af006412: Drukdoenery - kleinVerhaal
"Affiche uitgegeven in 2013 door kleinVerhaal voor het project Drukdoenery. Tekst: Drukdoenery. Expo, music, bar. 1-2-3 maart, Oude Gentweg 108, Brugge. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"