pk001892: Metaalfabrieken van Henegouwen, Couillet - Van Melle
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend de koperslagerij in de metaalfabriek van Couillet in Henegouwen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"