De zang van de Partisanen [Bladmuziek] - Marby, Anna; Coenen, Armand; Wagendorp, G.
"Muziek: Anna Marly ; Bewerking voor mannenkoor: G. Wagendorp ; Ned. tekst: Arm. Coenen Partijen voor : Leider : Barytons en BassenPartituur voor vierstemmig mannekoorPartituur met tekstPartijen voor : 1ste en 2de Tenor, 1ste en 2de Bas"