Hoezo, decadent? - Timmermans, Willem (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Fonds Suzan Daniel FSD) Willem Timmermans"