fo009331: Huisvesting
"Zwart-witfoto van de werkmanshuizen uit de 17de eeuw in de Doornstraat in Gent, 1935. Opschrift: De Doornstraat. Voorhuizen nrs 17-19-21 en 23: onbewoonbaar verklaard 24.6.1935. Ontruimd in sept. 1935 en gesloopt in oktober 1935. - De 4 huizen van langs de overkant der straat gefotografeerd. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"