fo008421: SVV-Kortrijk - Herman, Raphaël
"Zwart-witfoto van SVV-Kortrijk, in het midden Marie Desmet, met vlag van de Socialistische Vrouwenclub Kortrijk. Jaren 1930 - 1940. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"